PRODAJA

Vršimo prodaju kvalitetnih novih i polovnih oplatnih sistema za zidove i za stropove, skela i svog pribora za šalovanje (podupirači, žute oplate, H20 tregeri).

RENTA

Imamo velike količine skela i oplata za rentanje na kraći ili duži period.

IZRADA NACRTA

Prema vašem nacrtu radimo projekat oplatnih sistema sa tačno definisanim potrebnim količinama svih elemanata kako bi u najkraćem roku završili Vaš projekat.

Ko smo mi?

O nama

Preduzeće SFS je specijalizovano preduzeće za trgovinu na veliko građevinskim priborom, oplatama, oplatnim sistemima i skelama. Preduzeće predvode ljudi sa decenijskim iskustvom u međunarodnoj trgovini priborom za šalovanje. Imamo vrlo razvijenu saradnju sa najboljim proizvođačima građevinske opreme iz cijelog svijeta i široku mrežu dobavljača, koja garantuje najbolje moguće cijene i uštedu u planiranju vaših projekata. Njegujemo politiku kvaliteta i nastojimo ponuditi našim kupcima i saradnicima najkvalitetnije proizvode i usluge uz najbolje cijene na tržištu.

Osim prodaje, nudimo vam i usluge iznajmljivanja opreme po konkurentnim cijenama i shodno vašim potrebama. Ukoliko pri kupovini imate potrebu za projektom oplate, naš tehnički tim je tu da vam pomogne u određivanju najboljih i najisplativijih konfiguracija, kao i da napravi projekat oplate po vašim uputstvima i potrebama.

Trenutno poslujemo direktno na tržištima u Bosni i Hercegovini i Srbiji, ali vrlo često sarađujemo i sa kupcima iz regiona, Evrope, Afrike i Bliskog istoka.

1

godina postojanja

1 +

KLIJENATA

1 +

PROJEKATA

KONTAKTIRAJTE NAS

Stručnjaci u svom poslu

Naš tim

Bosna i Hercegovina

IMG_20230113_120907
Miloš Kulašević

Direktor filijale Banja Luka

IMG_20230113_122754
Vladimir Marjanović

Prodaja

Srbija

IMG-8107
Ozren Stakić

Direktor filijale Beograd

Sa kim radimo?

Partneri

x

Pošalji prijavu za posao

    Slažem se sa pravilima korišćenja