SFS OPLATE
Pretraga
Close this search box.

Politika privatnosti

Politika privatnosti 

1. Uvod

Dobro došli na sfs-oplate.com. Vaša privatnost i zaštita vaših ličnih podataka su nam od izuzetne važnosti. Ova Politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, čuvamo i štitimo informacije koje nam dostavite prilikom korišćenja naše web stranice.

2. Prikupljanje ličnih podataka

Prikupljamo lične podatke koje nam dobrovoljno dostavljate prilikom registracije, kupovine, slanja upita ili prilikom korišćenja određenih usluga. Ovi podaci mogu uključivati vaše ime, adresu, e-mail adresu, telefonski broj i druge relevantne informacije.

3. Korišćenje i obrada podataka

Vaše lične podatke koristimo isključivo u svrhu pružanja i unapređenja naših usluga, odgovaranja na vaše upite, obrade vaših narudžbi, kao i za komunikaciju vezanu za naše proizvode ili usluge. Obećavamo da ćemo vaše podatke čuvati sigurno i da ih nećemo dijeliti sa trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim u slučajevima predviđenim zakonom.

4. Čuvanje podataka

Podatke čuvamo onoliko dugo koliko je to neophodno za svrhe za koje su prikupljeni, ili kako je to zakonski regulisano. Preduzimamo sve razumne mjere da osiguramo sigurnost i zaštitu podataka od neovlašćenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništenja.

5. Prava korisnika

U skladu sa GDPR-om i drugim relevantnim zakonima, imate pravo da zatražite pristup svojim ličnim podacima, kao i ispravku, brisanje ili ograničenje obrade tih podataka. Takođe, imate pravo da se u svakom trenutku usprotivite obradi vaših podataka.

6. Kolačići i praćenje tehnologije

Naša web stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije za poboljšanje vašeg korisničkog iskustva, analizu korišćenja stranice, kao i za marketinške svrhe. Imate mogućnost da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvata kolačiće, ali obično možete promijeniti postavke vašeg preglednika da odbije kolačiće ako preferirate. Imajte na umu da ukoliko odbijete kolačiće, možda nećete moći da koristite punu funkcionalnost naše web stranice.

7. Izmjene politike privatnosti

Zadržavamo pravo da povremeno izmijenimo ovu Politiku privatnosti. Sve promjene će biti objavljene na ovoj stranici, i preporučujemo vam da redovno pregledate ovu Politiku kako biste bili informisani o načinu na koji štitimo vaše podatke.

8. Kontakt

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti vezanih za našu Politiku privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem office@sfs-oplate.com.