SFS OPLATE
Pretraga
Close this search box.

Uslovi korišćenja

Pravila i uslovi korišćenja

1. Uvod

Dobrodošli na sfs-oplate.com. Ovi uslovi korišćenja („Uslovi“) definisu pravila i regulative za korišćenje naše web stranice SFS Oplate, njenih sadržaja, proizvoda i usluga. Korišćenjem naše stranice prihvatate ove Uslove u celosti. Ako se ne slažete sa delom ili celokupnim Uslovima, molimo vas da ne koristite našu web stranicu.

2. Privatnost i zaštita podataka

Vaša privatnost i zaštita podataka su nam od izuzetne važnosti. Naša Politika privatnosti, koja je u skladu sa Opštom uredbom o zaštiti podataka (GDPR), detaljno objašnjava kako prikupljamo, koristimo, čuvamo i štitimo vaše informacije. Molimo vas da pažljivo pročitate našu Politiku privatnosti.

3. Intelektualna svojina

Sadržaji objavljeni na našoj web stranici, uključujući tekstove, dizajn, logotipe, grafike, slike i softver su vlasništvo SFS Oplate ili su licencirani od strane trećih lica. Ovi sadržaji su zaštićeni zakonom o autorskim pravima, žigovima i drugim pravima intelektualne svojine. Striktno je zabranjeno bilo kakvo neovlašćeno korišćenje ovih sadržaja.

4. Tačnost, potpunost i pravovremenost informacija

Dok se trudimo da informacije na našoj web stranici budu tačne i ažurirane, ne preuzimamo odgovornost ako su informacije koje su dostupne na ovoj stranici netačne, nepotpune ili zastarele.

5. Modifikacije uslova

SFS Oplate zadržava pravo da povremeno izmeni ili dopuni ove Uslove bez prethodne najave. Vaša kontinuirana upotreba stranice nakon takvih promena predstavlja vaš pristanak na izmenjene Uslove.

6. Korišćenje web stranice

Korišćenjem ove web stranice obavezujete se da nećete koristiti stranicu na način koji je zabranjen ovim Uslovima ili zakonom. To uključuje, ali nije ograničeno na, zabranu upotrebe naše stranice za širenje virusa, špijunskog softvera; ili za obavljanje nelegalnih aktivnosti, uznemiravanje ili kršenje prava drugih lica.

7. Ograničenje odgovornosti

SFS Oplate neće biti odgovoran za bilo kakve štete ili gubitke koji proizilaze iz vaše upotrebe ili nemogućnosti upotrebe naše web stranice. Ovo ograničenje odgovornosti obuhvata, ali nije ograničeno na, indirektne ili slučajne štete, gubitak podataka ili profit, bez obzira na to da li smo bili obavešteni o mogućnosti takvih šteta.

8. Vanredne situacije i viša sila

SFS Oplate neće biti odgovoran za bilo kakvo neizvršenje ili kašnjenje u izvršenju bilo kog od svojih obaveza pod ovim Uslovima usled događaja izvan naše razumne kontrole, uključujući, ali ne ograničavajući se na, prirodne katastrofe, ratove, terorističke akte, embarga, požare, poplave, štrajkove ili prekide u internet uslugama.

9. Kontakt

Za sva pitanja, komentare ili zahteve vezane za ove Uslove korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate putem office@sfs-oplate.com.